Tafelplan, definitieve aantallen, menu's, tafelnamen, boekjes voor de viering, bedankingen, etc.
We belanden gisteren met overvolle armen in de Waerboom, om er één week na de hele ommezwaai qua zalen, onze laatste spullen af te zetten. Vanaf nu is dit deel van de dag afgerond!

Op vrijdag (vandaag) pakken we onze drie valiezen: eentje voor komende nacht bij onze ouders, eentje voor de 2 nachten in het Hotel Waerboom en eentje (allé, een veel grotere) voor de Ski Honey Moon nadien. De skilatten en een board belanden in de auto die we ook al aan de Waerboom zetten - na vanavond komen we hier de komende 2 weken niet meer binnen...
We trekken nog een laatste keer naar RPM in Nieuwerkerken om er onze openingsdans voor de grote spiegel in te oefenen. Charlene piept nog even binnen en geeft er ons de laatste tips. Morgen moeten we het zonder haar enthousiasme en hulp doen, en direct goed - komt wel goed, gewoon onthouden hoe alle blokjes aaneen hangen ;-)

Om 19u sluiten we de voordeur achter ons... binnen een kleine 2 weken komen we terug. De schieting gaat door bij Thuur en Magda gezien we de eer hebben naast een politiecommissaris te wonen. De vergunning voor knalbommetjes is dan wel in orde maar schieten met carbuur mag nergen meer - toch hebben we nog zwavel en kaliumchloraat kunnen bekomen. De mannen leven zich uit buiten en knallen erop los - bak bier binnen handbereik ;-) De vrouwen blijven binnen keuvelen (zo warm is het nu ook weer niet en we hebben iets te weinig oortjes voorzien)
Rond 22u vertrekt Amélie en met haar ouders naar Kuurne en een tot twee uur laten beslissen Thuur, Magda en Peter om ook hun bed op te zoeken

Comments are closed.