Zaterdag was het dan zover: onze vrijgezellen! Omdat de post te lang zou worden en omdat we hopen ooit de foto's in handen te krijgen die intussen onder onze vrienden circuleren hebben we hiervoor een aparte pagina op deze site aangemaakt. Lees daar het relaas van onze memorabele zaterdag (en zondag in Amélies geval).

Alvast een héél grote en welgemeende dank-je-wel voor onze vrienden die dit hielpen waarmaken! MERCI !!!
 
Deze namiddag had Amélie afgesproken met Kristin en Kathelijn om samen met hun dochtertjes, Annelien en Geike, de jurkjes te gaan passen bij de naaister in Dendermonde. In het begin vonden beide tweejarigen mekaar niet zo interessant maar het ijs brak bij het uitwisselen van druifjes en koekjes. Na de pasbeurt van de prinsessenjurken trokken we met z'n allen naar de binnenspeeltuin. Beide meisjes amuseerden zich rot en ook de drie grote meiden
 
Wat doet een koppel dat op trouwen staat op een vrije zondag zodat een maand voor de grote dag?
Wel ja, samen de bedankjes ineen knutselen en beseffen dat zo'n handigheden dateren van de kleuterklas en lagere school.

Op een dikke drie uren tijd zijn we intussen ietsje voorbij halfweg geraakt. Toen waren we het zo grondig moe dat we gestopt zijn. Geen datum bepaald voor de vervolg sessie... maar 't zal sowieso voor 10/03 moeten zijn :-)