Deze morgen vroeg, 't moet een uur of vijf geweest zijn, belandden we op onze hotelsuite na een dag vol emoties, lieve vrienden en familieleden, onvergetelijke momenten, grandioze muziek en een zinderde dansende massa, en nog zoveel meer. Het is teveel om dit allemaal te vatten en te verwerken! Het wordt een korte nacht want om 11u staan we present voor het ontbijt met onze familie en vrienden die ook bleven slapen: een gezellige en fijne manier om nog een verlengstukje aan gisteren te breien :-)

Rond 13u trekken we met onze ouders naar de d'Uitseweg waar de bloemen verdeeld worden over de mama's, kaartjes al bewonderd en een paar 'cadeautjes' '
 
Tafelplan, definitieve aantallen, menu's, tafelnamen, boekjes voor de viering, bedankingen, etc.
We belanden gisteren met overvolle armen in de Waerboom, om er één week na de hele ommezwaai qua zalen, onze laatste spullen af te zetten. Vanaf nu is dit deel van de dag afgerond!

Op vrijdag (vandaag) pakken we onze drie valiezen: eentje voor komende nacht bij onze ouders, eentje voor de 2 nachten in het Hotel Waerboom en eentje (allé, een veel grotere) voor de Ski Honey Moon nadien. De skilatten en een board belanden in de auto die we ook al aan de Waerboom zetten - na vanavond komen we hier de komende 2 weken niet meer binnen...
We trekken nog een laatste keer naar RPM in Nieuwerkerken om er onze openingsdans voor de grote spiegel in te oefenen. Charlene piept nog even binnen en geeft er ons de laatste tips. Morgen moeten we het zonder haar enthousiasme en hulp doen, en direct goed - komt wel goed, gewoon onthouden hoe alle blokjes aaneen hangen ;-)

Om 19u sluiten we de voordeur achter ons... binnen een kleine 2 weken komen we terug. De schieting gaat door bij Thuur en Magda gezien we de eer hebben naast een politiecommissaris te wonen. De vergunning voor knalbommetjes is dan wel in orde maar schieten met carbuur mag nergen meer - toch hebben we nog zwavel en kaliumchloraat kunnen bekomen. De mannen leven zich uit buiten en knallen erop los - bak bier binnen handbereik ;-) De vrouwen blijven binnen keuvelen (zo warm is het nu ook weer niet en we hebben iets te weinig oortjes voorzien)
Rond 22u vertrekt Amélie en met haar ouders naar Kuurne en een tot twee uur laten beslissen Thuur, Magda en Peter om ook hun bed op te zoeken
 
Vanmorgen sms van An dat ze slecht nieuws heeft en of ze even mag langskomen... We beginnen al allerhande problemen te bedenken die het zouden kunnen zijn - amai, nooit gedacht zo geïnspireerd en creatief te zijn op zo'n moment. Het blijkt dat haar rug volledig vast zit en de foto's zaterdag niet door haar zullen kunnen genomen worden. Ze heeft wel reeds een kandidaat-vervanger gecontacteerd: Yvan DeConinck (FotoObscura) is nog vrij en kan inspringen... So will it be!
 
Voorzien van de menu's en ons zorgvuldig uitgedokterd tafelplan, trokken we vanavond naar de Waerboom... Daar kregen we echter te horen dat de Hoeve niet meer beschikbaar is voor de viering (dubbele boeking). Wel werd ons voorgesteld om de viering dichter bij de zaal te laten plaatsvinden en uiteindelijk werd onze feestzaal ook aangepast naar een groter model gezien de grote hoeveelheid gasten die positief geantwoord hebben en aanwezig zullen zijn!
Een tweetal uren laten stappen we daar buiten, onze hoofden tollen nog van alle aanpassingen en we mogen ons huiswerk (tafelpl